City pano

city_vizualizacije.jpg

City pano je registriran kot 3D blagovna znamka, zaščitena pri Uradu RS za intelektualno lastnino. Pano odlikujejo vrhunski design, izredna funkcionalnost in primernost za raznovrstne ambiente.

TAM-TAM oglasi

Datoteke

Radijski oglas 26 sec (.wav / 4,7MB)
Radijski oglas 8 sec (.wav / 1,5MB)

Napredni TAM-TAM panoji

Jeseni 2012 je bil izveden javni natečaj "Nadgradnja funkcionalnosti City plakatnih panojev".

Izmed prispelih vlog je natečajna komisija, ki ji je predsedoval podžupan Mestne občine Ljubljana prof. Janez Koželj (člana komisije še redni profesor na Akademiji za likovno umetnost in oblikovanje g. Vladimir Pezdirc in direktor družbe TAM-TAM, g. Tomaž Drozg), izbrala tri zmagovalne projekte in podelila prvo in dve drugi nagradi. Prototipe zmagovalnih projektov je TAM-TAM postavil jeseni 2013.

Zmagovalni projekt: Vitrina - izložbeno okno, avtorjev Žane Kopitar iz Ljubljane in Cana Baysala iz Istanbula, na lokaciji Slovenska cesta - Ajdovščina v Ljubljani,

Drugonagrajeni projekt Ločevalnik uličnih odpadkov, avtorjev Aleša Peternela iz Ljubljane ter Mateja Mejaka in Katja Aljaž iz Kranja, na lokaciji Dunajska cesta - pred Gospodarskim razstaviščem v Ljubljani,

Drugonagrajeni projekt Kolesarnica, avtorja Mitje Primca iz Ljubljane, na lokaciji Slovenska cesta - nasproti kazine v Ljubljani. плед

Plakatni pano BeEna

Za urejeno plakatiranje v vašem kraju.

enostranski_dve_povrsini_1.jpg

Mreža TUŠ

tus_mb1.jpg

tus_mb.jpg

Zakup plakatnih mest omogočamo tudi pred TUŠ centri po vsej Sloveniji. Napeljite kupce, da kupijo vaš proizvod!

TUŠ paket

Priložnostne postavitve City panojev

zacasne.jpg

Za posebne priložnosti omogočamo najem tristranih City® plakatnih panojev. Postavimo jih tam, kjer jih potrebujete. Primerno zlasti za obeleževanje posebnih dogodkov, volitve, itd.

Tri City® plakatna mesta (format 1,4 x 2 m) na tristranskem City® panoju nudijo enkraten izziv kreativni rabi oglasnega prostora.

Storitev vključuje najem panoja, montažo oz. postavitev na vnaprej določeno lokacijo, plakatiranje in demontažo panoja. Poskrbimo tudi za oblikovanje plakata in tisk.

City panoji v funkciji informiranja

city_usmerjevalna.jpg

City panoji se uporabljajo tudi v funkciji usmerjevalnih, obvestilnih, informacijskih tabel, pred poslovnimi stavbami, pred naravnimi, kulturnimi znamenitostmi......

Fotogalerija

City® vitrine

Program City® vključuje tudi vitrine, ki so primerne predvsem za posredovanje raznih informacij (od tiskovin A4 do plakata B1).

Dimenzija površine za nameščanje obvestil: 70 x 100 cm, proti zunanjim vplivom (vreme, vandalizem) zaščitena s PVC pokrovom, ki se odpira na ključ. Priporočamo uporabo magnetov za nameščanje sporočil. Upravljanje in vzdrževanje je preprosto.

  vitrine_web.jpg

Fotogalerija

Veliki plakati - "Jumbo"

jumbo.jpg

drenovgric.jpg

STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.