City pano

city_vizualizacije.jpg

City pano je registriran kot 3D blagovna znamka, zaščitena pri Uradu RS za intelektualno lastnino. Pano odlikujejo vrhunski design, izredna funkcionalnost in primernost za raznovrstne ambiente.

TAM-TAM oglasi

Datoteke

Radijski oglas 26 sec (.wav / 4,7MB)
Radijski oglas 8 sec (.wav / 1,5MB)

Spravite Slovenijo v gibanje!

Spravite Slovenijo v gibanje!

TAM-TAM v sodelovanju z Olimpijskim komitejem Slovenije – Združenje športnih zvez (OKS-ZŠZ) vabi vse kreativne duše, tako mlade, še neuveljavljene kot izkušene ustvarjalce, da se prijavijo za sodelovanje na osmem natečaju Plaktivat za oblikovanje mestnega plakata. Tokratna edicija je naslovljena Poženi se v tek, rok za prijave pa je podaljšan do 14. aprila 2017.

440.000 Slovencev se nikoli ne ukvarja s športom. OKS-ZŠZ se je zato odločil, da bo čim več teh ljudi spravil v gibanje. Spomladi, ko nas še najbolj vleče ven, želi s komunikacijsko akcijo spodbuditi teh 22 % prebivalcev Slovenije, ki se nikoli ne ukvarjajo s športom, k hoji in teku v naravi.

Kreativna rešitev naj poziva oz. usmerja k akciji in ne samo prikazovanju problema!

Vsa dokumentacija, pogoji, dodatne informacije TUKAJ!

NAGRADE:

  • zmagovalni plakat bo natisnjen in javno objavljen na 500 TAM-TAM plakatnih mestih po Sloveniji;
  • prijavljen bo v tekmovalne dele festivalov Slovenski oglaševalski festival SOF in Bienale vidnih sporočil Slovenije;
  • zmagovalec prejme Plaktivatov MEGAFON in zmagovalno plaketo;
  • vsi prijavitelji prejmejo plaketo o sodelovanju, ki jo podeli organizator Plaktivata, družba TAM-TAM.

Prijave sprejemajo izključno na elektronskem naslovu: plaktivat@tam-tam.si  z naslovom »Natečaj – PLAKTIVAT 8 - naslov ali šifra plakata«. 

gibanje_tek.jpg

STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.