City pano

city_vizualizacije.jpg

City pano je registriran kot 3D blagovna znamka, zaščitena pri Uradu RS za intelektualno lastnino. Pano odlikujejo vrhunski design, izredna funkcionalnost in primernost za raznovrstne ambiente.

TAM-TAM oglasi

Datoteke

Radijski oglas 26 sec (.wav / 4,7MB)
Radijski oglas 8 sec (.wav / 1,5MB)

Na letošnjem SOFu slavil tudi Plaktivat

Na letošnjem SOFu slavil tudi Plaktivat

Natečaj za družbeno odgovorni mestni plakat Plaktivat redno opozarja na družbeno pomembne tematike in poziva kreativne ume k oblikovanju rešitev, ki spodbujajo razmislek in aktivacijo. Na Slovenskem oglaševalskem festivalu je slavil že prvi z naslovom Beg možganov, letos pa je Zlato priznanje prejel mestni plakat na temo alternative potrošništvu, ki prikazuje ujetost v zapleten labirint potrošništva in trud, ki ga moramo vložiti, da spoznamo alternativo in najdemo izhod.

Nalu Klemnu, absolventu Akademije za likovno umetnost in oblikovanje, je ob zmagi na 7. Plaktivatu  čestital tudi profesor Radovan Jenko, ki pravi, da so dobro oblikovanje in nagrade študentov hkrati tudi priznanje Akademiji:

»Mladim na začetku profesionalne poti nagrade ogromno pomenijo. Pomenijo jim vzpodbudo, pa tudi obveznost, da se v prihodnje še bolj potrudijo. Ne smemo pa pozabiti, da jim nagrade lahko pomenijo tudi osnovno preživetje, saj so pomembne za pridobitev statusa.« Prijavo priporoča vsakemu oblikovalcu, predvsem pa mladim: »Gre za neke vrste preverjanje samega sebe, tudi če ne zmagaš, je udeležba osebno koristna.« Dodaja, da so vse tematike, ki aktivirajo družbo, dober izziv, še posebej, če so časovno aktualne.

plaktivat_zmagovalec_tam_tam_17_small.jpg

Klemen Nal (foto: TAM-TAM/Matjaž Tavčar)

STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.