City pano

city_vizualizacije.jpg

City pano je registriran kot 3D blagovna znamka, zaščitena pri Uradu RS za intelektualno lastnino. Pano odlikujejo vrhunski design, izredna funkcionalnost in primernost za raznovrstne ambiente.

TAM-TAM oglasi

Datoteke

Radijski oglas 26 sec (.wav / 4,7MB)
Radijski oglas 8 sec (.wav / 1,5MB)

Zmagovalec 8. Plaktivata je ...

Zmagovalec 8. Plaktivata je ...

Osmi natečaj  za oblikovanje mestnega plakata na temo Poženi se v tek (v sodelovanju z Olimpijskim komitejem Slovenije - Združenje športnih zvez ~ OKS-ZŠZ), se je uspešno zaključil. Na natečaj je bilo prijavljenih 81 plakatov. Žirija je med 15 finalisti izbrala  zmagovalni plakat z naslovom “Dober tek”.  Ustvarila sta ga Blaž Ritmanič (Formitas BBDO) in Katja Ložar.

Večina prijavljenih del prihaja iz Slovenije, nekaj pa tudi iz tujine. Žirija, ki so jo sestavljali Gal Erbežnik - Zavod za besede in misli, Ana Ivandić - Edition Digital, Matija Kocbek - Pristop, Miha Bevc - BPCS, Tine Lugarič - LUNA \ TBWA, Taja Škorc - OKS-ZŠZ in Blaž Gregorin - TAM-TAM, je po pregledanih predlogih med finaliste uvrstila kreativne rešitve naslednjih avtorjev:

  • Marko Stojković - Mark
  • Petra Rodman, Metka Bačar in Polona Pongračič (BELA design)
  • Roman Rus
  • Sara Badovinac in Peter Zabret (Prapesa)
  • Brigita Starešinič
  • Tamara Ćetković
  • Anja Polh
  • Zmago Žnidaršič (komunikacijska agencija Zadrga).

Zmagovalni mestni plakat bo natisnjen in javno objavljen na 500 TAM-TAM plakatnih mestih po Sloveniji ter prijavljen v tekmovalne dele festivalov Slovenski oglaševalski festival SOF in Bienale vidnih sporočil Slovenije.

Vsem sodelujočim se zahvaljujemo za sodelovanje, finalistom in zmagovalcema pa iskreno čestitamo.

plaktivat_pozeni.jpg

Blaž Ritmanič (Formitas BBDO) in Katja Ložar

STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.