City pano

city_vizualizacije.jpg

City pano je registriran kot 3D blagovna znamka, zaščitena pri Uradu RS za intelektualno lastnino. Pano odlikujejo vrhunski design, izredna funkcionalnost in primernost za raznovrstne ambiente.

TAM-TAM oglasi

Datoteke

Radijski oglas 26 sec (.wav / 4,7MB)
Radijski oglas 8 sec (.wav / 1,5MB)

Velika nagrada SOF za prvi Plaktivat

Velika nagrada SOF za prvi Plaktivat

Prvi natečaj Plaktivat, ki je potekal pod naslovom 'Beg možganov', je na 23. Slovenskem oglaševalskem festivalu SOF, ki je prejšnji teden potekal v Portorožu, prejel Veliko nagrado žirije za zmago v tekmovalni skupini 'zunanje oglaševanje'. Avtorji zmagovalnega niza Cankar - Kosovel - Prešeren so kreativci oglaševalske agencije Publicis, in sicer Gregor Čeferin (oblikovalec, ilustrator in tekstopisec), Toni Tomašek in Miha Bevc (kreativna direktorja) ter Drago Mlakar (tekstopisec).

Na prvi Plaktivat je bilo prijavljenih prek 50 različnih plakatov, zaradi izrednega povpraševanja pa smo omejeno število kompletov 'Beg možganov' namenili tudi za prodajo.

PRED VRATI ŽE NOVI PLAKTIVAT

Razpis za novi, drugi Plaktivat bo objavljen v začetku aprila. Veseli bomo, če se nam boste pridružili in s tem pomagali sooblikovati javno mnenje o aktualnih družbenih vprašanjih.

Zmagovalne plakate prvega Plaktivata lahko kupite TUKAJ!

Spremljajte Plaktivat tudi na Facebook in Twitter.

Fotogalerija

STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.