City pano

city_vizualizacije.jpg

City pano je registriran kot 3D blagovna znamka, zaščitena pri Uradu RS za intelektualno lastnino. Pano odlikujejo vrhunski design, izredna funkcionalnost in primernost za raznovrstne ambiente.

TAM-TAM oglasi

Datoteke

Radijski oglas 26 sec (.wav / 4,7MB)
Radijski oglas 8 sec (.wav / 1,5MB)

Znan je zmagovalec tretjega Plaktivata!

Znan je zmagovalec tretjega Plaktivata!

Družba TAM-TAM je tretji natečaj družbeno odgovornega projekta Plaktivat pripravila v sodelovanju z UNICEF-om Slovenija. S projektom je želela spodbuditi žrtve medvrstniškega nasilja, da spregovorijo in poiščejo rešitev v UNICEF-ovih Varnih točkah.

Na razpis je prispelo kar 62 kreativnih rešitev. Po mnenju 11-članske strokovne žirije je tematiko natečaja najbolje predstavila serija plakatov z naslovom 'Če potožiš, ne zatožiš' agencije Yin + Young (avtorji Domen Husu, Samo Muhič, Borut Haclar, Pavel Nekoranec).

Tudi tokrat bo TAM-TAM zmagovalno rešitev Plaktivata prijavil na tekmovalni del Slovenskega oglaševalskega festivala (SOF) in na Bienale vidnih sporočil Slovenije (Brumnov bienale). 500 plakatov bo od 5. decembra dalje predstavljenih na TAM-TAM plakatnih mestih po Sloveniji.

Več informacij o tretjem natečaju Plaktivat najdete v povezavi na sporočilo za javnost.

STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.