City pano

city_vizualizacije.jpg

City pano je registriran kot 3D blagovna znamka, zaščitena pri Uradu RS za intelektualno lastnino. Pano odlikujejo vrhunski design, izredna funkcionalnost in primernost za raznovrstne ambiente.

TAM-TAM oglasi

Datoteke

Radijski oglas 26 sec (.wav / 4,7MB)
Radijski oglas 8 sec (.wav / 1,5MB)

"City" je registrirana blagovna znamka

City® plakatna mesta so sestavni del slovenskega medijskega prostora na področju zunanjega oglaševanja.

Oglaševalske akcije so možne na lokalnem, regionalnem ali nacionalnem nivoju. V krajih, kjer TAM-TAM nima lastnih City® plakatnih mest, jih zagotovimo preko medijskega zakupa.

Za podrobnosti izberite želeno regijoCity® plakatna mesta pokrivajo mestni promet, ki se odvija počasneje, dosežejo tako motorni promet kot pešce in kolesarje. Zaradi tega oglasi na City® plakatnih mestih delujejo na mimoidoče in mimo vozeče trikrat dlje kot veliki obcestni plakati, kar zagotavlja večjo učinkovitost oglaševanja ter možnost posredovanja večjega števila informacij.

STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.