City pano

city_vizualizacije.jpg

City pano je registriran kot 3D blagovna znamka, zaščitena pri Uradu RS za intelektualno lastnino. Pano odlikujejo vrhunski design, izredna funkcionalnost in primernost za raznovrstne ambiente.

TAM-TAM oglasi

Datoteke

Radijski oglas 26 sec (.wav / 4,7MB)
Radijski oglas 8 sec (.wav / 1,5MB)

Splošni pogoji uporabe

Avtorske pravice

Vse informacije, posnetki in podobe, ki so objavljene na spletnem mestu www.tam-tam.si, so last TAM-TAM d.o.o. in so predmet avtorske zaščite ali drugih oblik zaščite intelektualne lastnine.
 
Dokumenti, objavljeni na teh spletnih straneh, se lahko uporabljajo izključno v splošno izobraževalne in informativne namene, in se jih ne sme spreminjati, prepisovati, razmnoževati, ponovno objavljati, pošiljati po pošti ali kako drugače razširjati v komercialne namene brez izrecnega pisnega dovoljenja TAM-TAM d.o.o.. Na vsaki reprodukciji ali primerku vsebine teh spletnih strani mora biti znak: " © 2009 TAM-TAM - Vse pravice pridržane." TAM-TAM aktivno uveljavlja pravice do intelektualne lastnine v največjem možnem obsegu, ki ga omogoča zakonodaja.
 
Blagovne znamke in storitvene znamke, ki se pojavljajo na teh straneh, so registrirane blagovne znamke, katerih imetnik je TAM-TAM d.o.o.. Uporaba teh znamk je izrecno prepovedana, razen v primerih, ki so določeni v tem besedilu.
 
Omejitev odgovornosti
 
TAM-TAM d.o.o. se bo po najboljših močeh trudil zagotavljati točne in ažurne podatke na svojih straneh, vendar uporabnike spletnih strani opozarja, da so besedila informativnega značaja, zato ne jamči in ne prevzema nobene odgovornosti za njihovo točnost in celovitost strani. Vsi uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.
 
Niti TAM-TAM d.o.o. niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, ni odgovorna za občasno nedelovanje strani, za morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij, zato ne odgovarja za nobeno škodo ali neprijetnosti, ki bi izhajale iz obstoja spletnih strani, iz dostopa do in/ali uporabe in/ali nezmožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh in/ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini, ne glede na to, ali so bili obveščeni o možnosti take škode.
 
TAM-TAM d.o.o. si pridržuje pravico, da kadarkoli spremeni ali odstrani vsebino teh spletnih strani, ne glede na razlog ter brez predhodnega opozorila. Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.
 
Varovanje zasebnosti
 
TAM-TAM d.o.o. spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da bo varoval zaupnost osebnih podatkov, pridobljenih preko interneta.
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.