Izposodite si prostor za svojo zgodbo

Ob aktualni številki Marketing Magazina je izšla posebna publikacija z zgodbami, ki jih ustvarjamo na TAM-TAM v sodelovanju z našimi naročniki. Zasnovali sta jo Petja Montanez (oblikovanje) in Barbara Brodnik (besedila). Če ste zamudili svoj izvod, lahko zdaj publikacijo prelistate tudi na spletu.

Mesto, njegovo dušo in vsakdanji utrip ustvarjajo tudi nepogrešljive storitve, ki delajo naša življenja enostavnejša in lepša. Mestna knjižnica z izposojo knjig, izposoja mestnega kolesa, skiroja. S someščani si izposojamo in delimo klopi v parkih, delimo si razglede … Tako se prepletajo naše mestne poti in pišejo nove zgodbe, s katerimi živi in diha tudi TAM-TAM. Pri nas si izposodite prostor za svojo zgodbo!

Plakatni pano / kolesarnica na Kongresnem trgu.

Imamo svoje mesto v mestu

Smo specialisti za mestni plakat. Izposodimo vam prostor za zgodbe, ki jih piše mesto in njegovi ljudje. Naši mestni plakati pa zasedajo najbolj frekventne lokacije, najdete jih pred številnimi interesnimi točkami, pomembnimi za prebivalce.

Prednosti izposoje mestnega plakatnega prostora:

  • Naše površine se nahajajo v strogih središčih mest na kakovostnih in urejenih lokacijah.
  • Komunikacija poteka neposredno v višini oči in omogoča številne interaktivne nadgradnje.
  • Lokacije lahko izberete na podlagi študije interesnih točk.
  • S spodbujanjem kreativnih, raznolikih in vedno aktualnih vsebin skrbimo za pozitivno percepcijo mestnih plakatov.

Podpišite se pod zgodbe, ki spreminjajo svet na bolje!

Trdno verjememo v družbeno odgovornost in jo angažirano podpiramo. Zato smo razvili lasten družbeno odgovoren projekt Plaktivat, kjer spodbujamo k ustvarjanju in razmisleku o družbeno perečih temah ter s tem gradimo pozitivno percepcijo mestnega plakata. Podjetjem omogočamo, da znotraj svoje vizije in vrednot izpostavijo svojo družbeno noto ter jo predstavijo na naših plakatnih mestih. Vedno več podjetij se zaveda odgovornosti do družbe in okolja. Prav je, da te vsebine postanejo vidne najširši množici. Ponosno vas pri tovrstnih projektih podpiramo s popustom ter nudimo brezplačno kreativno in tehnično podporo.

TAM-TAM plakati z ilustracijami petih zmagovalnih zgodb literarnega natečaja Zgodbe o zavrženi hrani. Naročnik Lidl Slovenija. Foto: Asiana Jurca Avci

TAM-TAM plakati z ilustracijami petih zmagovalnih zgodb literarnega natečaja Zgodbe o zavrženi hrani. Naročnik Lidl Slovenija. Foto: Asiana Jurca Avci

Kreativnost nikoli ni omejena s formatom

S preseganjem dvodimenzionalne površine plakat prinaša dodano vrednost za mimoidoče. TAM-TAM panoji so se v preteklosti že preobrazili v ulično izložbo, polnilnico električnih vozil, hladilnik, kontrabas, mobilno popravljalnico koles, zeliščni vrt, degustacijski pult, delilnico nagradnih kuponov, platno za umetnike, darilomat, selfi box, kamin, pobarvanko, ločevalnik odpadkov, delilnik priboljškov in drugo. Poleg površin vam pri izdelavi kreativnih nadgradenj izposodimo svojo ustvarjalno in tehnično podporo.

Zeliščni vrt Ane Karlin. ALUO v sodelovanju z društvom PINA. Foto: Tadej Kreft.

Zeliščni vrt Ane Karlin. ALUO v sodelovanju z društvom PINA. Foto: Tadej Kreft.

Sprehodi se po mestu kot med umetninami na razstavi

Pop-up razstavišča, ki jih sestavlja več tristranih TAM-TAM plakatnih panojev, postavljenih v obliki razstavišča, so premišljeno integrirana v javni prostor. Takšna razstavišča so primerna za posebne razstave, obletnice podjetij ter umetniške intervencije.  Poleg priložnostnih pop-up razstavišča ima naša plakatna mreža kar nekaj rednih lokacij, kjer so plakatna mesta razvrščena drugo ob drugem. Izkoristite jih za razstave v okviru festivalov, obletnic in drugih dogodkov.

Serija plakatov za festival Fabula pred Šestico v Ljubljani. Naročnik: Beletrina. Foto: Tadej Kreft.

Serija plakatov za festival Fabula pred Šestico v Ljubljani. Naročnik Beletrina. Foto: Tadej Kreft.

Tam je mesto. TAM je navdih, TAM so zgodbe.

Pri nas si lahko izposodite svoj del mesta in poveste svojo edinstveno zgodbo, kjerkoli želite in kjer vam to najbolj ustreza. Prepričani smo, da boste ob listanju kataloga dobili sijano zamisel za predstavitev vaših aktivnost. In mi smo seveda tukaj, da vam jih pomagamo uresničiti.

Prelistajte TAM-TAM publikacijo >>