Zanesljive storitve na vsakem koraku

Z osebnim pristopom, bogatimi izkušnjami in odgovornostjo do javnega prostora naročnikom zagotavljamo odlične in zanesljive storitve.

Celostna storitev: od tiska do nameščanja plakatov

Skozi več kot 30 let učenja in izkušenj smo pridobili znanje in zanesljive poslovne partnerje, s katerimi jamčimo za kakovost natisnjenih plakatov (ustrezen papir in kakovosten tisk) ter ustrezno in pravočasno nameščene plakate na izbranih lokacijah.

Naročnikom nudimo celostno storitev, kot specialisti za mestne plakate z bogatimi izkušnjami vam poleg tega svetujemo pri izboru ustreznih lokacij glede na ciljno javnost in podamo mnenje, ali je vsebino ter obliko plakata mogoče na kakršenkoli način izboljšati.

Opcijske storitve: kakovosten tisk in namestitev 24h

Prepustite tisk specialistom

Prepustite nam ukvarjanje s tiskarno, roki izdelave, nadzorom kakovosti in bodite brez skrbi. V sodelovanju z zaupanja vrednimi partnerji, ki obvladujejo tisk mestnih plakatov zagotavljamo kakovost, obstojnost in ustreznost mestnih plakatov, vedno v dogovorjenem roku. Vse, kar morate storiti vi, je da nam pravočasno oddate ustrezne datoteke za tisk.

Navodila za pripravo za tisk →

24h: opcija hitre namestitve

Zavedamo se dejstva, da se včasih mudi, ko naročniki potrebujejo še posebej hiter odzivni čas. V takih primerih lahko mestne plakate natisnemo in namestimo v samo 24-ih urah od prejema datoteke za tisk!

Tedenski termini zakupa mestnih plakatov

Naročniki lahko pričetek oglaševanja na mestnih plakatih načrtujejo na začetku ali koncu tedna, kar omogoča optimalno terminsko sinhronizacijo z ostalimi mediji, prodajnimi akcijami in drugimi dogodki.

Mestne plakate nameščamo ob ponedeljkih, torkih in petkih. Osnovni termin traja:

  • 7 dni

    Mestne občine Celje, Koper, Kranj, Ljubljana, Maribor, Murska Sobota, Nova Gorica, Novo
    mesto

  • 7 dni

    Ostale občine Brežice, Črnomelj, Domžale, Gornja Radgona, Kamnik, Krško, Litija, Ljutomer, Logatec, Mengeš, Metlika, Sežana, Škofja Loka, Trzin, Vransko, Vrhnika

Kreativne nadgradnje in postavitve

Naročnikom zagotavljamo vso kreativno in tehnično podporo za najrazličnejše funkcionalne nadgradnje plakatnih panojev, ki s preseganjem dvodimenzionalne površine plakata prinašajo dodano vrednost tako za mimoidoče kot za naročnika.

Kreativne nadgradnje lahko opravimo tako na obstoječih TAM-TAMovih lokacijah kot na drugih lokacijah po vaših željah (kontaktirajte nas za več informacij: damjan@tam-tam.si). Zagotovili vam bomo podporo pri izdelavi, nadgradnji, montaži, organizaciji in izvedbi projekta.

Če imate idejo, kako nadgraditi TAM-TAMov pano za mestne plakate za svojo akcijo ali želite izvedeti več, nas kontaktirajte in dogovorili se bomo za sestanek ter v živo pregledali možnosti izvedbe.

Najem TAM-TAMovega tristranskega panoja

TAM-TAMov tristranski pano na vaši lokaciji je odlična rešitev za opazno zunanje in notranje znamčenje, usmerjevanje, dogodke, koncerte ali razstave, za volitve in druge aktivnosti.

TAM-TAMov tristranski pano odlikujejo prepoznavna oblika, kakovostni materiali, priročna mobilnost ter trpežnost, ki zagotavlja odpornost proti zunanjim vplivom (vreme, vandalizem, ipd.).

Storitev vključuje najem panoja, transport, montažo, postavitev na določeno lokacijo, tisk, plakatiranje in demontažo panoja. Po želji poskrbimo tudi za oblikovanje plakata in tisk.