Javni poziv koproducentom/ kuratorjem / ZAKLJUČENO

Za leto 2020 pozivamo k sodelovanju društva, zavode, nevladne organizacije ipd., ki bi za razstavišče priskrbeli umetniško vsebino.

TAM-TAMova Ulična galerija na Vegovi je razstavišče na prostem v Ljubljani, ki ga sestavljajo trije plakatni panoji velikosti 200 x 140 cm. Neprofitni umetniški projekt v sodelovanju z različnimi kuratorji poteka že peto leto zapored.

Vsaka razstava je postavljena mesec dni. Lokacijo lahko izkoristite za podporo že obstoječega projekta ali kot samostojno razstavo. Razstava ni namenjena direktni promociji oz. oglaševanju, saj je namen TAM-TAMove Ulične galerije spodbujanje umetnosti. Umetniška intervencija v javnem prostoru je lahko obstoječemu projektu le podpora.

Odprtje razstrave Primož Zorko: I won’t Complain / v koprodukciji z Galerijo Photon / Foto: Simon Podgoršek

Vsi zainteresirani nam sporočite:
– vsebino (lahko tudi samo projekt oz. priložnost, v okviru katere bi razstavljali)
– mesec v letu 2020, ki bi vam najbolj odgovarjal (če že pripravljate program za leto 2021, lahko dogovorimo sodelovanje tudi za naprej)

Prijave bomo zbirali do 16. 9. 2019. Do konca septembra pa bo znano, kateri boste s TAM-TAMom sooblikovali razstavišče in izgled Vegove ulice. Odprtje prve razstave bo predvidoma prvi torek januarja 2020.

Prijave in vprašanja naslovite na: natasa@tam-tam.si.

 

Ustvarjanje v  Ulični galeriji podpira Tektonik kraft pivovarna. Strogo resno pivo.

Ulična galerija na Vegovi je del kulturne četrti Soteska.