MESTNA 5KA // 20.-24. november

Za nami je še en delovni teden, tekom katerega so mestni plakati ustavljali naše poglede. Ste tudi vi radovedni, kateri so se uvrstili med top peterico? Preverite!

Naročnik: Master Change Training
Vsebina: Več sebe – Urša Milavec
Oblikovalec: Ljubo Bratina, Luna \TBWA

Več sebe je prva knjiga/priročnik Master Change Traininga, ki ga je avtorica Urša Milavec ustanovila z namenom pomoči pri obvladovanju stresa, povečanju notranjega miru, iskanju ravnovesja, osebni rasti, dobrem počutju ter zdravju.

_ _ _

Naročnik: MOL Ljubljana, Voka Snaga
Vsebina: Ozaveščevalna kampanja v sklopu Evropskega tedna zmanjševanja odpadkov
Oblikovanje: Agencija Internavti

Na mestni občini Ljubljana so v okviru Evropskega tedna zmanjševanja odpadkov zasnovali kampanjo, s katero meščanke in meščane ozaveščajo o pomenu zmanjšanja uporabe embalaže, saj je ta ključnega pomena za zmanjšanje odpadkov v okolju.

_ _ _

Naročnik: Izložbe domišljije Škofja Loka (zanj Razvojna agencija Sora)
Vsebina: Izložbe domišljije – Prodajne razstave umetnikov in rokodelcev
Oblikovanje: Ana Bassin

Praznični projekt umetnikov, rokodelcev in kulturnih organizacij v Škofji Loki Izložbe domišljije ponuja bogato izbiro izbranih daril. V mestnem jedru lahko obiskovalci na 16 različnih lokacijah najdejo izdelke lokalnih rokodelcev, umetnikov in ustvarjalcev, z vsakim nakupom pa podpirajo njih in njihove ustvarjalne zgodbe.

_ _ _

Vsebina: STOP VOJNI
Kreativni direktor: Jure Tovrljan
Tekstopisec: Peter Zabret
Oblikovalka: Barbara Podlogar
Skupina Pristop

»Dnevno poročanje o vojnem dogajanju – tokrat na Bližnjem vzhodu – neizbežno vodi v dejstvo, da postajamo čedalje manj občutljivi na tragedije, ki jih prestajajo nedolžni ljudje. Zato je plakat, ki uporablja simbole palestinske zastave, le simboličen opomin na resnične grozote, z namenom, da ustavi vsaj kak pogled.« – Avtorji plakata

_ _ _

Naročnik: Zavod Kersnikova
Vsebina: Razstava ‘Sem ti rekla, da je živo’
Oblikovanje: Mojca Gorjan

Naslov razstave ‘Sem ti rekla, da je živo’, ki zaobjema razstavljene projekte, nastale na umetniških rezidencah pri partnerjih European Media Art Platform v zadnjih nekaj letih, je izbran kot medklic v neštetih polemikah o vključevanu živih sistemov v umetniška dela.