Plakatna galerija TAM-TAM odpira vrata za nova sodelovanja

Z letošnjim letom TAM-TAM Inštitut odpira vrata Plakatne galerije TAM-TAM za nova sodelovanja s posamezniki, organizacijami in podjetji, ki želijo svojo ustvarjalnost in delovanje predstaviti skozi formo plakata.

Plakatna galerija TAM-TAM v središču Ljubljane je namenjena predstavljanju in spodbujanju plakatne ustvarjalnosti. Ploščad pri Figovcu, kjer se nahaja galerija, dnevno prečka med 8.000 in 10.000 ljudi, s tem pa se plakatna galerija postavlja ob bok najbolj obiskanim razstaviščem v Sloveniji. V dveh letih obstoja galerije je TAM-TAM Inštitut gostil preko 20 razstav domače in mednarodne produkcije ter skozi kontinuirano promocijo in predstavitve za plakat navdušil in ga približal številnim mimoidočim.

Med aprilom in decembrom 2023 razstavišče odpiramo za nova sodelovanja – avtorske, skupinske, retrospektivne, natečajne in druge razstave plakatov, skozi katere lahko organizacije, podjetja in posamezniki na svojevrsten način predstavijo oblikovalske dosežke, zanimivosti, zgodovino ter hkrati pripomorejo k razvoju in promociji mestnega plakata.

Interes za plakatne razstave v 2023 zbiramo do 1. marca na: institut@tam-tam.si