Podelitev nagrad!

V četrtek, 18.10.2012 smo v okviru Design EXPA 2012 podelili nagrade zmagovalcem natečaja »Nadgradnja funkcionalnosti plakatnih panojev TAM-TAM«.

V četrtek, 18.10.2012 smo v okviru Design EXPA 2012 podelili nagrade zmagovalcem natečaja »Nadgradnja funkcionalnosti plakatnih panojev TAM-TAM«. Poleg denarnih nagrad so nagrejenci iz rok direktorja družbe TAM-TAM, Tomaža Drozga, prejeli tudi simbolične plakete. Slavnostni govornik podelitve je bil predsednik strokovne žirije, prof. Janez Koželj.

Nagrajenci:

  • Drugo nagrado v vrednosti 300 EUR je za projekt, prijavljen pod šifro »LORI«, prejel avtor Mitja Primec iz Ljubljane.
  • Prav tako drugo nagrado v vrednosti 300 EUR je za projekt, prijavljen pod šifro »MKA020-AKM010«, prejela skupina avtorjev in sicer Aleš Peternel iz Ljubljane ter Matej Mejak in Katja Aljaž iz Kranja.
  • Prvo nagrado v vrednosti 500 EUR pa je žirija soglasno podelila opusu rešitev prijavljenih pod šiframi: »Smart TamTam – TAM-TAM SHOW – charge point« avtorjev Žane Kopitar iz Ljubljane in Cana Baysala iz Istanbula.

Čestitke nagrajenim avtorjem ter še enkrat hvala vsem, ki ste se prijavili na natečaj. Posebna zahvala članoma žirije, prof. Janezu Koželju in prof. Vladimirju Pezdircu ter g. Zmagu Novaku, direktorju Zavoda BIG za pomoč pri izvedbi natečaja.

Vabljeni k ogledu rešitev natečaja, ki bodo predstavljene v Miklošičevem parku v Ljubljani od 26. 10. do 5. 11. na enem od tristranskih TAM-TAM panojev.

Še vedno pa vabimo k sodelovanju vse, ki bi imeli zanimive ideje povezane z nadgradnjo funkcionalnosti TAM-TAM panojev, da nas kontaktirate na info@tam-tam.si.