Praznujte kulturo z mestnim plakatom

Izkoristite 50% popust na zakup plakatnih mest za vse plakatne akcije, povezane s Prešernovim dnevom.

Bliža se osrednji slovenski kulturni in državni praznik, ko na obletnico smrti našega največjega pesnika slavimo in praznujemo kulturo v vsej njeni bogatosti in raznolikosti.

V TAM-TAMu smo s kulturo neločljivo povezani že vse od začetka našega delovanja. V veselje in ponos nam je, da z mestnimi plakati po vsej Sloveniji ozaveščamo o kulturno-umetniških dogodkih in ostalih aktivnostih, umetniško izražanje in ustvarjalnost pa spodbujamo tudi z galerijami na prostem.

Tudi letos smo v času, ki ga zaznamuje pestro in živahno kulturno dogajanje, pripravili posebno ponudbo za plakatne akcije, povezane s Prešernovim dnevom.

Za vse plakate, ki se vsebinsko nanašajo na kulturni praznik ali vsebujejo delček Prešernove poezije, velja 50% popust na zakup plakatnih mest!

S skrbnim izborom plakatnih mest bomo zagotovili dodatno izpostavljenost vašega programa in poskrbeli, da bo letošnje praznovanje kulture še posebej prešérno!

V mestnih občinah Ljubljana, Kranj, Novo mesto, Koper, Nova Gorica, Celje, Maribor, Murska Sobota sta na voljo dva termina:

  • 2. 2. – 8. 2. 2024
  • 6. 2. – 12. 2. 2024

V krajih Domžale, Kamnik, Mengeš, Trzin, Škofja Loka, Vrhnika, Logatec, Vransko, Litija, Brežice, Krško, Črnomelj, Metlika, Ljutomer, Gornja Radgona in Sežana je na voljo termin

  • 5. 2. – 11. 2. 2024

Število plakatnih mest je odvisno od vaših želja in prostih mest v posameznih krajih.

Ponudba velja za vsebine, povezane s kulturnim praznikom, in se izključuje z rednimi TAM-TAM ugodnostmi. Ne velja za že potrjene ponudbe. Popust velja le za zakup plakatnih mest. Tisk, nadomestila občinskih dajatev ter vse ostale storitve se obračunajo po ceniku.

Za več informacij se obrnite na našo ekipo: