Razpisan je natečaj za oblikovanje plakata ob 8. marcu

Socialni demokrati v sodelovanju s TAM-TAM Inštitutom objavljajo natečaj za oblikovanje plakata ob 8. marcu, mednarodnemu dnevu žensk. Zmagovalna rešitev bo nagrajena s 1000,00 EUR in javno predstavljena na 100 TAM-TAMovih plakatnih mestih po Sloveniji.

Podeljeni bosta tudi nagradi za 2. in 3. mesto.  Plakate na temo »8. marec, Mednarodni dan žensk« zbirajo do 10. februarja 2022, do 24. ure. Prijave so brezplačne in možne le preko spletnega obrazca.

Vse informacije v zvezi z natečajem, razpisno dokumentacijo in kreativni brif najdete na spletni strani https://socialnidemokrati.si/8marec.

Cilj komunikacijske akcije je opozoriti na pomen enakosti spolov ter mobilizirati politične zahteve za njeno doseganje. Pravična in uspešna je le družba, kjer so ženske in moški enako udeleženi na vseh področjih javnega in zasebnega življenja, imajo enak položaj in enake možnosti za uživanje vseh pravic in za razvoj osebnih potencialov, s katerimi prispevajo k družbenemu razvoju, ter enako korist od rezultatov, ki jih prinaša razvoj.

Dela bo ocenjevala strokovna komisija v sestavi: David Fartek (umetniški direktor, Herman & partnerji), Nika Kovač (direktorica Inštituta 8. marec), Andreja Katič (predsednica Ženskega foruma SD), Boštjan Hrovatin (direktor Fini mediji), Sanja Radaković (umetniška direktorica, Agencija prvi.prvi).