Razpisan je natečaj za oblikovanje prvomajskega plakata

Socialni demokrati obujajo tradicijo prvomajskega plakata. V sodelovanju s TAM-TAM Inštitutom objavljajo natečaj za oblikovanje plakata na temo “Prihodnost dela”. Zmagovalna rešitev bo nagrajena s 1000,00 EUR in predstavljena na 100 TAM-TAMovih plakatnih mestih.

Podelili bodo tudi nagrado za 2. in 3. mesto.  Plakate na temo »Prihodnost dela« zbirajo do 20. aprila 2021, do 24. ure. Prijave so brezplačne in možne le preko spletnega obrazca.

Z natečajem »Prihodnost dela« želijo Socialni demokrati opozoriti na socialni in ekonomski položaj delavk in delavcev v Sloveniji danes in v prihodnje. Na družbenokritični način želimo predstaviti izzive prihodnosti dela, spodbuditi k ponovnemu organiziranju tradicionalnih in novodobnih delavcev v sindikate kot kolektivne oblike zaščite ter delavskega dogovarjanja k kolektivni akciji. Delavske pravice so bile skozi čas vedno izborjene in ne podeljene.

Vse informacije v zvezi z natečajem, razpisno dokumentacijo in kreativni brif najdete na spletni strani socialnidemokrati.si/1maj.