TOP začetek leta z oglaševanjem na mestnih plakatih, ki traaaaja!

Lansirate na trg nov dogodek, produkt ali storitev? Za dober in uspešen začetek leta na TAM-TAMu optimiziramo vaša sredstva za oglaševanje z akcijo 2 za 1. Oglašujte vsaj 14 dni in izkoristite 50% popust na zakup*.

Top ponudba traja za najem plakatnih mest v obdobju od 3. 1. do 28. 2. 2022.

Potrebujete pomoč pri izbiri lokacij plakatov, ki bodo nagovorile vašo ciljno skupino? Pri tem vam brezplačno pomagamo najti plakatna mesta v neposredni bližini interesnih točk (postaje, trgovine, šole in fakultete, bencinski servisi, banke, pošte, kioski, kulturne ustanove, …). Termine oglaševanja prilagodimo vašim željam in prostim plakatnim mestom v posameznih krajih po Sloveniji.

Naša urejena plakatna mesta najdete v:

  •  8-ih mestnih občinah (Ljubljana, Kranj, Novo mesto, Celje, Maribor, Koper, Nova Gorica, Murska Sobota) in
  • 16-ih manjših krajih (Domžale, Kamnik, Trzin, Logatec, Mengeš, Škofja Loka, Vrhnika, Vransko, Litija, Brežice, Krško, Črnomelj, Metlika, Ljutomer, Gornja Radgona, Sežana).

Potrebujete dodaten razlog za odločitev? Strokovna ekipa Damjan, Nataša, Polona in Simona vam nudimo podporo na vseh nivojih procesa – svetovanje in oblikovanje kreativne rešitve, natančnost pri oddaji plakata v tisk in urejena plakatna mesta, kjer bo vaše oglaševanje doseglo svoj namen.

Naročniki so z nami zelo zadovoljni in o nas povedo:

»Zelo hvala, ker ste napako videli in jo popravili. To samo potrjuje, da ste izjemni profesionalci.« (M. Kokot, Mestna občina Kranj)

»Najlepša hvala, da ste upoštevali našo željo in nam dali trojčke in dvojčke plakatnih mest, ker je akcija res vidna. Beležimo več klikov na spletno stran v času plakatne kampanje in naš cilj je s tem dosežen.« (S. Klasinc, SURS)

*Ponudba se izključuje z rednimi TAM-TAM ugodnostmi ter ne velja za že potrjene ponudbe. Popust velja zgolj za najem plakatnih površin, nadomestilo dajatev za opravljanje dejavnosti se obračuna v celoti.