Ugodnost za oglaševanje festivalov

Bliža se sezona festivalskega dogajanja, ki ga vsi že nestrpno pričakujemo. Glasbeni, uprizoritveni, športni, etnološki, otroški, gurmanski in drugi – Slovenija je prav gotovo dežela festivalov, druženja, zabave in gostoljubja.

Posebnost slovenskih krajev je zgoščeno festivalsko dogajanje v poletnih mesecih, kjer skoraj vsak večji kraj skozi pester in navdihujoč program izpostavi svoje krajevne posebnosti in na stežaj odpre vrata obiskovalcem od blizu in daleč. Prednost slovenskih festivalov pa je zagotovo v tem, da poskrbijo za različne okuse starosti, navdihe in doživetja.

Na TAM-TAM kot specialisti za mestne plakate že desetletje sodelujemo z različnimi festivalskimi organizatorji ter razumemo, da priprava tovrstnih dogodkov predstavlja velik organizacijski in finančni zalogaj. Zato smo organizatorjem slovenskih festivalov letos želeli stopiti nasproti s posebno ponudbo za zunanje oglaševanje poletnih festivalov.

UGODNOST ZA OGLAŠEVANJE FESTIVALOV NA MESTNEM PLAKATU

Cena najema plakatnega mesta 2,1 EUR + DDV/ dan
Ugodnost velja za oglaševanja med 20. junijem in 20. avgustom 2023 in ponudbe, potrjene najkasneje do 30. 5. 2023.

*Ostale postavke (takse, manipulativni stroški, tisk) se obračunajo po ceniku. Ponudba se izključuje z rednimi TAM-TAM ugodnostmi ter ne velja za že potrjene ponudbe.

Naj se še ena izjemna festivalska sezona prične!

Tu smo za vaša naročila in dodatne informacije:
tina@tam-tam.si
polona@tam-tam.si