Velika nagrada SOF za 1. Plaktivat

Prvi natečaj Plaktivat, ki je potekal pod naslovom ‘Beg možganov’, je na 23. Slovenskem oglaševalskem festivalu SOF, ki je prejšnji teden potekal v Portorožu, prejel Veliko nagrado žirije za zmago v tekmovalni skupini ‘zunanje oglaševanje’.

Prvi natečaj Plaktivat, ki je potekal pod naslovom ‘Beg možganov’, je na 23. Slovenskem oglaševalskem festivalu SOF, ki je prejšnji teden potekal v Portorožu, prejel Veliko nagrado žirije za zmago v tekmovalni skupini ‘zunanje oglaševanje’. Avtorji zmagovalnega niza Cankar – Kosovel – Prešeren so kreativci oglaševalske agencije Publicis, in sicer Gregor Čeferin (oblikovalec, ilustrator in tekstopisec), Toni Tomašek in Miha Bevc (kreativna direktorja) ter Drago Mlakar (tekstopisec).

Na prvi Plaktivat je bilo prijavljenih prek 50 različnih plakatov, zaradi izrednega povpraševanja pa smo omejeno število kompletov ‘Beg možganov’ namenili tudi za prodajo.

PRED VRATI ŽE NOVI PLAKTIVAT

Razpis za novi, drugi Plaktivat bo objavljen v začetku aprila. Veseli bomo, če se nam boste pridružili in s tem pomagali sooblikovati javno mnenje o aktualnih družbenih vprašanjih.

Zmagovalne plakate prvega Plaktivata lahko kupite TUKAJ!

Spremljajte Plaktivat tudi na Facebook in Twitter.