Vesele praznike zaželite z mestnim plakatom!

Bliža se čas prazničnih voščil, TAM-TAM pa ima namig za čisto posebno čestitko.

Vaše prijetne misli in želje, izgovorjene ob praznikih, so tiste, ki nas decembra prijetno ogrejejo, nasmejijo in nam vlijejo novih moči za prihajajoče leto.

Ker si vsi skupaj želimo, da dobre misli ovijejo mesta po Sloveniji, smo plakatna mesta namenili tudi vašim prazničnim voščilom. Med sprehodom po božično okrašenem mestu lahko svoje obiskovalce in stranke tudi letos presenetite z voščilom na mestnem plakatu.

Za zakup plakatnih mest za praznična voščila vam med 16. in 31. decembrom ponujamo 50% popust. Akcija velja za vsa plakatna mesta TAM-TAM po Sloveniji. Minimalni zakup je 5 plakatnih mest.

Akcija ne velja za že potrjene ponudbe. Popusti se ne seštevajo. Pri tisku se upošteva običajna 30% rezerva plakatov za potrebe vzdrževanja. Manipulativni stroški znašajo dodatnih 14,10 EUR + DDV na kraj.

Vas zanima, kako so lepe praznike na plakatnih mestih TAM-TAM zaželeli naši naročniki pretekla leta? Pripravili smo izbor tistih plakatov, ki so se nam najbolj vtisnili v spomin. Morda za praznično plakatno čestitko navdihnejo tudi vas.

Razveselite vaše stranke, kupce, partnerje ali pa pobožajte kar celo Slovenijo!