Z mestnim plakatom praznujemo praznik kulture

Veselimo se bližajočega kulturnega praznika ter vseh dogodkov in druženj, ki jih v februarju ne bo manjkalo! V času, ko prostori številnih ustanov še bolj kot običajno zaživijo ob vrsti proslav, koncertov, uprizoritvenih dogodkov in bogatega diskurzivnega programa, se praznovanju pridružujemo tudi na TAM-TAM.

V dneh pred praznikom kulture bodo mesta po Sloveniji obarvali številni plakati, ki vabijo na kulturno-umetniške dogodke. Na TAM-TAM bomo s skrbnim izborom plakatnih mest poskrbeli za dodatno izpostavljenost vašega programa. Plakatne akcije, ki se nanašajo na kulturni praznik in dogodke, povezane s praznikom, pa podpiramo s 50% popustom. Vsi kulturni dogodki bodo v okviru akcije izpostavljeni tudi v našem posebnem prazničnem novičniku ter na spletnih kanalih TAM-TAM.

Ponudba velja za vsebine, povezane s kulturnim praznikom, in se izključuje z rednimi TAM-TAM ugodnostmi. Ne velja za že potrjene ponudbe. Popust velja le za najem plakatnih mest. Tisk, nadomestila občinskih dajatev ter vse ostale storitve se obračunajo po ceniku.

Novosti v spletni trgovini TAM-TAM

Ljubitelji plakatne umetnosti najdete v spletni prodajalni TAM-TAM družbeno angažirane plakate domačih in tujih nagrajenih oblikovalcev ter publikacije, ki ponujajo vpogled v mestni in družbeno angažiran plakat v Sloveniji. Do konca februarja velja za vsa spletna naročila 20% popust.