Zmagovalci prvega natečaja Plaktivat ponovno na ulici!

Bliža se Prešernov dan, slovenski kulturni praznik. Ob tej priložnosti smo se kot podporniki kulture odločili, da z zmagovalnimi plakati prvega Plaktivata na temo Beg možganov opozorimo na temo, ki je tudi danes še kako aktualna.

Prešeren, Kosovel in Cankar so prejeli tudi Veliko nagrado na 23. Slovenskem oglaševalskem festivalu — SOF — v tekmovalni skupini »zunanje oglaševanje«.

Prav tako je imel TAM-TAMov družbeno odgovoren projekt in oblikovalski natečaj Plaktivat že četrto obletnico, ki pa je kar švignila mimo nas.

*Vsi trije zmagovalni plakati Cankar, Kosovel in Prešeren so še vedno na voljo za nakup (dimenzije B1 , 70 x 100 cm). Cena kompleta treh plakatov znaša 21,00 EUR, poštnina po Sloveniji 3,00 EUR, skupaj 24,00 EUR. Cene vključujejo DDV.

Pošljite E-naročilo, v katerem navedete število kompletov, naslov plačnika ter naslov dostave (če je drugačen od naslova plačnika).

Prešeren – eno izmed zmagovalnih del prvega natečaja Plaktivat na temo ‘Beg možganov’ (avtorji: Gregor Čeferin, Toni Tomašek, Miha Bevc, Drago Mlakar // agencija Publicis)